20 155 056

Profil

Jeg er certificeret hypnose-terapeut fra Hypnoseskolen og RAB-certificeret* (registreret alternativ behandler)

Hypnoseskolen

RAB

*) Er en beskyttet titel – læs mere herom på Sundheds-styrelsens hjemmeside: www.sst.dk

Jeg begyndte at hypnotisere mine mindre søskende da jeg var omkring 7-8 år. De syntes det var dejligt, selvom mine evner var begrænset til at få dem i trance og min hjemmelavede opvågnings-metode var et noget brutalt “Bøh” og et rusk i skuldrene.

Jeg uddannede mig dog til grafisk designer, men en gammel drøm om at blive skuespiller blev realiseret, da jeg senere blev uddannet skuespiller i England. Da jeg efter nogle år herhjemme igen ikke rigtigt havde fået noget at lave, vendte jeg tilbage til den grafiske branche. Som medlem af en engelsk bogklub faldt jeg over en bog om hypnose. Jeg havde jo bevaret interessen og var fx fascineret af, at man kan operere i hypnose, uden bedøvelse og fjerne fobier og rygetrang m.m.

Da jeg læste bogen, blev jeg klar over, at jeg ville uddanne mig til hypnose-terapeut. Det blev jeg i 2001 fra Hypnoseskolen. Senere har jeg taget master-uddannelserne i både NLP og Hypnose, foruden kurser som “Hypnose med børn”, “Hypnose og EFT” bl.a. Er også uddannet coach. Har desuden eksamen i anatomi, fysiologi og sygdomslære fra Skolen for Alternative Behandlere, ved læge Ole Købke. Jeg har praktiseret siden august 2002 og jeg bliver mere og mere begejstret for vores smukke hjerne og de muligheder den giver os.

Klik her for at se mine certifikater

hypnoseskolenlogo_srcset-large
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Kan du ikk læse dette ? Skift teksten. captcha txt

Skriv dit søgeord og tryk enter