20 155 056

EFT

EFT, er en overraskende effektiv og naturlig teknik, der kan bruges til stort set alt.
EFT er udviklet fra tankefeltterapi og er en nålefri version af akupunktur, som er baseret på nye opdagelser om forbindelsen mellem kroppens energier, vore følelser og sundhed. EFT er anvendt med succes i tusindvis af tilfælde.
Bedst af alt: Alle kan lære EFT og selv anvende det i hverdagen.

EFT (Emotional Freedom Techniques) er en enkel, men bemærkelsesværdigt helbredende system, der reducerer den stress, der ligger til grund for meget sygdom. Det har vist sig succesfuld i mange videnskabelige undersøgelser. Det virker på en række helbredsmæssige problemer, psykiske problemer og psykologiske problemer – selv hvor ingen andre metoder har haft effekt. EFT kan læres og anvendes hurtigt, hvilket har bidraget til teknikens popularitet blandt millioner af mennesker.

EFT er en ny effektiv teknik baseret på opdagelsen af, at følelsesmæssige traumer bidrager kraftigt til sygdom. Videnskabelige undersøgelser har vist, at EFT er i stand til hurtigt at reducere de følelsesmæssige konsekvenser af
erindringer og hændelser, der udløser følelsesmæssige tilstande. Når tilstanden er reduceret eller fjernet, kan kroppen ofte afbalancere sig selv og helbrede sig selv.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Kan du ikk læse dette ? Skift teksten. captcha txt

Skriv dit søgeord og tryk enter